Hjem » Velkommen til lørdag i sentrum 25. juni

Velkommen til lørdag i sentrum 25. juni

23.05.2011

Lørdag 25.juni blir det kjempestemning i Orkanger sentrum. Orkanger Aktivums medlemsorganisasjoner viser seg fram med stands og aktivitere og så blir det langbord!

Lørdag 25. juni blir der igjen arrangement i Orkdalsveien med langbord, servering, underholdning og mye mer. Som alltid er det Orkla undervannsklubb som administrerer påmelding og teknisk opplegg.
Orkanger Aktivum ønsker først å gi sine egne medlemsorganisasjoner sjansen til å delta denne dagen. Det ligger godt til rette for å profilere seg denne dagen, for eksempel med egen stand. Det er gode muligheter for å tjene bra på matsalg, og det går an å bidra med underholdning eller andre ting.
Har Dere spesielle ønsker om plassering i området, så si ifra. Vi vil trekke fram en kabel med det behovet dere måtte ha av strøm. Dere må selv ordne med bord, forgreiningsledninger og annet utstyr dere trenger.
Vi vil gjerne ha beskjed om ca. strømbehov.
De som ønsker å delta, eller ønsker mer info, må gi tilbakemelding til Sissel Filipsen, tel, 41646663 eller epost innen 10 juni.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1