Hjem » Vel blåst - Orkangerdagene 2019

Vel blåst - Orkangerdagene 2019

24.06.2019

Prosjektstyret for Orkangerdagene er alt i gang med neste års arrangement. Det er bare for publikum å notere seg uke 25 i 2020. Noe er klart allerede - Førsmak i Flerbrukshuset fortsetter, det gjør også Byfesten og festkveld på Nedre Rømme.

Under "Førsmak" lørdag 22.juni var det tid for å takke. Leder i Orkanger Aktivum, Knut Even Wormdal, trakk fram gode minner fra tidligere arrangement. Samtidig minnet han om at arrangementet må tenke litt nytt for å fortsette å være attraktiv og for å tiltrekke enda flere publikummere.

- For oss i styret er det uvurderlig å knytte til oss gode og kreative folk. Vi har egentlig ikke for vane å trekke fram noen spesielle, for vi er et godt team. Likevel er det en av styret som har fortjent en blomsterhilsen i år, og det er Inger Johanne Olsen. Du har bidratt med å tenke nytt, blant annet er "Førsmak" i Flerbrukshuset din idé. Den er så god at den skal bli en tradisjon, sa han.

Olsen kvitterte skryt og heder med et ønske. - Selv om jeg nå flytter sørover igjen, håper jeg å få fortsette i prosjektstyret!

Hun fikk fornyet tillit på flekken!

Knut Even Wormdal gir blomsterhilsen til Inger Johanne Olsen.

 8 Olsen blomster

Odd Ustad og Inger Johanne Olsen

 4 Ustad Olsen nett

Prosjektstyret  f.v. Odd Ustad, Knut Even Wormdal, Magnus Lysholm, Inger Johanne Olsen og Ola Gumdal.

1 Ustad Wormdal Lysholm Olsen Gumdal

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1