Hjem » Utsiktsplassen får navn lørdag

Utsiktsplassen får navn lørdag

12.06.2014

Lørdag åpner Orkanger Aktivum en 117 kvadrat stor møteplass med panoramautsikt over den fantastiske Idrettsparken. Lørdag kl. 12:45 avsløres navnet på uteplassen!

Under arbeidstittelen «Utsikten» har en ivrig gjeng frivillige fra Orkanger Idrettsforenings Anleggsavdeling jobbet for å ferdigstille den gedigne samlingsplassen på Nedre Rømme.

- Vi har lagt ned mange timers arbeid, men det har vært en fryd å få være med, sier en av de frivillige anleggsarbeiderne Stig Monsen. – Dugnadsfolk med alle mulige slags kunnskaper har vært med. I tillegg har Svein Endre Møkkelgård i Orkla Maskin vært en fantastisk støttespiller med utlån av maskiner og utføring av grunnarbeid og Roger Sivertsen har stått for konstruksjonen. Dugnaden har omfattet alt fra prosjektering, grøftgraving, grunnarbeid, støyping og snekring. Og det er med sistnevnte aktivitet jeg har bidratt mest. Det har blitt noen dagers arbeid med plattingen og rekkverket. Nå er det klart!

Han sier at dette vil bli en fantastisk møteplass. Leder i Orkanger Aktivum, Knut Even Wormdal, er helt enig med Monsen når han utroper «Utsikten» som sommerens svar på Ulvåsen om vinteren. Her vil folk få møteplassen for sosialt samvær og hyggelig prat over en kaffesup i Idrettsparken som har vært et savn.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1