Hjem » Triatlon-konkurransen Bråttåbjønnj

Triatlon-konkurransen Bråttåbjønnj

17.07.2006

Bråttåbjøinn er Orkanger-festivalens populære triatlonkonkurranse. Den har tilbud både om lagkonkurranse og individuell tevling.

Konkurransen består av 100 meter svømming, 5 km. sykling og 2 km. løping. Start og innkomst er ved Gammelosen et steinkast fra Orklahallen. Deltakerne må være 14 år eller eldre, og det er fellesstart for damer og herrer.Påmelding skjer 1 time før start. Det gis premier til en verdi av inntil kr. 500,-.Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Orkanger IF – Skiavdelingen ved Runar Flønes, tlf: 72 48 19 77 mob: 950 29 433 eller E-mail: Runarflo@online.noTriathlon-stafetten var en nykommer under Orkanger 2004, og ble straks en stor suksess med mange lag. Publikum satte også pris på arrangementet som ble god underholdning.I konkurransen deltar familier, bedrifter, foreninger etc. med lag på tre etapper: En til å svømme, en til å sykle og en til å løpe.Bli deltaker! Individuelt er det en stor utfordring og lagkonkurransen kan også få et sosialt tilsnitt. Det finnes garantert noen i bedriften, familien eller foreningen som behersker en av disse etappene - og da er laget og deltagelsen sikret. Start treninga i dag!!!Stafetten starter normalt kl. 15.00 søndag under Orkanger-festivalen - og den individulle konkurransen starter kl. 16.00.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1