Hjem » Treffsted Nedre Rømme trekker fulle hus

Treffsted Nedre Rømme trekker fulle hus

19.06.2007

Treffsted Nedre Rømme midt i hjertet av Orkanger, trekker like stort publikum som det alltid gjør under Orkanger-uka. Folk lar bilen stå, bruker sykkelen og koser seg. I kveld var det den lokale sangfuglen Hanna Vaage som ble presentert som kveldens unge talent. Hun sang vakkert under akkompagnement av kulturskolelærer Jeanette Paulsen.

Treffstedet fungerer både som sosial samlingsplass og som kulturell arena. Kombinasjonen har vist seg å være en suksess år etter år - så hvorfor endre på en suksess?

Også i år er Odd Ustad engasjert som konferansier, og det gjør han med entusiasme og profesjonalitet. Og bakom det hele svever Orkanger-general Knut Even Wormdal som også i år har ansvaret for å koordinere det hele. Tirsdag kveld sang bl.a. Orklang fra scenen - 3 sanger fra musikkspillet Litj-Johan på Nerøra, før de avsluttet med "Gabriellas Sång" fra filmen "Så som i himmelen". Solist Nina Sæther Christoffersen gjorde en fantastisk versjon og sang seg inn i hjertene på publikum.

Og det er ikke så rent lite å holde styr på. Det er ikke bare Treffsted Nedre Rømme Orkanger 2007 har å by på.

Orkanger Aktivum er en paraply-organisasjon for en rekke lag og foreninger som er knyttet til Orkanger-området. Og det er alle medlemsorganisasjonene som står bak de ulike aktivitetene og arrangementene.

Det hele startet egentlig torsdag 14. juni da koret Orklang med solister og barnekor hadde premiere på musikkspillet "Litj-Johan på Nerøra".

Lørdag var det både musikkspill og fest på Hermetikken i regi Orkanger Vel. Mandag startet med avduking av plakett på huset der forfatteren Johan Bojer ble født i Kaaresgate 12. Se mer om det som skjer i programmet for Orkanger 2007.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1