Hjem » Spennende program for Orkanger 2014

Spennende program for Orkanger 2014

21.05.2014

Orkanger 2014 arrangeres 13.- 22. juni. alle dager er spekket med kultur, underholdning og opplevelser. Programmet er nå klart!

Her tilbys: Utstillinger, Konserter, Hyggelige sammenkomster, Omvisninger, Kåserier, Kulturelle innslag, Kunstutstilling, Idrett, Familiedag, Barneaktiviteter og Turmarsjer.

Her er noe av programmet:

Utstillinger
Orkanger barneskoles hovedbygning ble ferdigstilt i 1939. Det markeres 75 års jubileum med en utstilling på OTI Sentret. Gjennom billedutstillingen får besøkende anledning til å bli kjent med skolens historie og aktiviteter i skolens regi. Erik Aarvik var skolens første rektor. Orkanger realskole, som senere ble ungdomsskole, hadde også tilhold på barneskolen fram til eget bygg ble reist på 1960-tallet. Historien rundt disse skolene blir også presentert på utstillingen.

”Allsang på Nedre Rømme”
Det blir stor stemning i teltet på Nedre Rømme når Nina & Jacek trekker publikum med i allsang til musikk fra 1960-70-80 og 90-årene etter mønster fra ”Allsang på grensen”. Nina har en egen evne til å få kontakt med publikum og har vært benyttet som publikumsspeaker ved VM på ski i Trondheim og i Ramsau, Østerrike i 1999. Jacek er profesjonell musiker og mestrer all musikk. Det blir også mulig å teste musikkkunnskapene ved å delta på en musikkquiz for lag. Sanghefter blir utlevert. Hvert lag skal bestå av inntil seks personer. Påmelding til Ola Gumdal på olagumd@online.no. Premie: Hyggelig aften på Bårdshaug Herregård.

Langbord i Orkdalsveien
Orkdalsveien blir omgjort til gågate, hvor lag og organisasjoner tilbyr mat og drikke. I tillegg til underholdning viser Orkdal Røde Kors redningsøvelse. ”Langbordet” får besøk av Norsk 2CV-forum som stiller ut Citroen 2CV’er veteranbiler.

Hageparty på Bårdshaug Herregård
Et hageparty på Bårdshaug Herregård, hvor det blir underholding, foredrag av Johan Solheim og mulighet for kjøp av forfriskninger. Når ”Orkangergutten” Johan Solheim, nå bosatt på Steinkjer, øser av sin kunnskap om skole borger det for kvalitet. Med lang erfaring fra skoleverket, politiske verv og som tidligere Statssekretær i Kirke- og undervisningsdepartementet har han mye å berette om. Når han i tillegg har vært, og fortsatt er, aktiv i kulturelt arbeid er dette i tråd med årets tema ”skole” og Orkanger 2014 som kulturarrangement.

Last ned programfolderen her.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1