Hjem » Søndag i Gammelosen: Familiedag, Kløvertrimmen, Bråttåbjønnj

Søndag i Gammelosen: Familiedag, Kløvertrimmen, Bråttåbjønnj

24.06.2018

Søndag er det finale for Orkangerdagene 2018. I dag er uteliv og trim på dagsorden med Familiedag i Hermetikken, Kløcertrimmen og Bråttåbjønnj. Det er bare å ta på joggeskoene og godt humør og kom!

Orkanger Vel inviterer til Familiedag i Hermetikken ved Gammelosen på Orkanger. Her blir det aktiviteter for barn og hygge for hele familien. Det blir anledning til å kjøpe mat og drikke.

Kløvertrimmen arrangeres av Orkanger Sanitetsklubb, som er lokallag av Orkdal Sanitetsforening. Folk inviteres til en trimtur i hyggelige omgivelser. Avgang og innkomst for turmarsjen er i Hermetikken. Den har ei ca 5 km lang løype. Påmelding fra kl. 12.00. 

Etter ett års opphold er den populære triatlonkonkurransen Bråttåbjønnj i Gammelosen tilbake i ny drakt. Det er Orkanger Idrettsforening som er arrangør. Deltakerne får prøve seg på svømming, sykling og løping i og ved Gammelosen. Premieutdelinga er rette etter konkurransen. Alle deltakerne premiert. Årets uhøytidelige konkurranse består av stafett for aldersgruppen 12 – 16 år. For voksne over 16 år konkurreres det både i individuelt og stafett.

Informasjon om konkurransen på Orkanger IFs hjemmeside

Fra aktivitetene under Orkangerdagenes søndag i Gammelosen og Hermetikken et tidligere år. Kløvertrimmen i regi Orkanger Sanitetsklubb, Famliedag i Hermteikken med Orkanger Vel og Bråttåbjønnj i regi Orkanger Idrettsforening.

klovertrimmenfamiliedagBrattabjonnj nett 

IMG0162Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1