Hjem » Programmet for Orkangerdagene 2021 er klart

Programmet for Orkangerdagene 2021 er klart

29.05.2021

Orkangerdagene 2021 starter 18. juni og varer til og med søndag 27. juni. Programmet er mangfoldig og har stort fokus på trehusbyen Nerøra, oppussing, bevaring, fornying, miljø og brannsikring. Alt er lagt opp slik at smittevernhensyn er ivaretatt i tråd med kommunens bestemmelser.

Forside programOrkangerdagene er den tradisjonelle festivaluken i Orkland. Byen vår, Orkanger, er sentrum for en rekke arrangement med tema innen kultur, sosialt, samvær, kortreist mat og håndverk og faglig påfyll. Arrangør er Orkanger Aktivum som har med en rekke støttespillere innen frivillighet, kommune og næringsliv.

Under Orkangerdagene 2021 retter Orkanger Aktivum særlig oppmerksomheten mot «Trehusbyen Nerøra», som nå er skiltet som severdighet. Fylkeskommunen mener at Nerøra er et av de beste eksemplene på bevaringsverdig småbystruktur i Norge. Fylkeskonservatoren i Trøndelag mener at Nerøra er helt på høyde med Bakklandet i Trondheim. I et samarbeid med Tregruppen Orkland vil det bli holdt flere seminar med tema som restaurering av hus, produksjon av moderne tremøbler, hvordan behandle tre og treprodukter, restaurering og bevaring av tremøbler.

Nerøra har mange velholdte eiendommer med bakgårdsidyll. Ved noen av dem blir det holdt markeder under Orkangerdagene.

Se hele programmet her

Følg oss på Facebook

Orkanger Aktivum ønsker velkommen til hyggelige og lærerike dager på Orkanger.

Obs Alle arrangement avvikles i tråd med lokale smittevernregler og etter råd fra kommunelegen. Vi anbefaler publikum til bruk av munnbind ved utendørsarrangement.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1