Hjem » Orkanger Vels firivilligpris til Oddny Mo

Orkanger Vels firivilligpris til Oddny Mo

24.06.2018

Det var en svært overrasket og glad Oddny Mo som ble overrakt Orkanger Vels Frivilligpris for 2018 i Festivalteltet på Nedre Rømme lørdag kveld. Oddny fra Fannrem, men som nå har emigrert til Rindal, har gjort en fantastisk frivillig innsats som leder for fotballaget for funksjonshemmede, Orkanger Diamonds gjennom mange år.

- Nå ble jeg helt satt ut, sa Oddny Mo der hun viste fram diplomet og gavesjekken på 5.000 kroner. - Skal bare jeg ha prisen? fortsatte hun.

- Ja, denne prisen er til deg fordi du har vært den avgjørende frivillige i arbeidet med suksessen Orkanger Diamonds, sa leder i Orkanger Vel, Jan Aage Mortensen.

En av de første som gratulerte henne var John Nikolai Konstad som selv har vært med i gjengen rundt Diamonds.

Orkanger Diamonds er en del av idrettstilbudet i Orkanger Idrettsforening. Arbeidet med denne fotballglade gjengen har hatt mye å si for de funksjonshemmede i hele dalføret, og blant annet sørget for en årlig fotballcup for psykisk utviklingshemmede. Den har utviklet seg til en årlig fotballcup på Glimt-banen som er et samarbeid mellom U & IL Glimt, Orkanger Diamonds (Orkanger IF) og Norges Fotballforbund, avd. FFU (Fotball For Utviklingshemmede) Trøndelag.

Les mer om fotballcupen 16. juni.

Oddny Mo mottar Orkanger Vels Frivilligpris 2018 av velforeningas leder, Jan Aage Mortensen. Foto: Marit Mjøen

4 nedre trivselspris4 nedre trivselspris Mo

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1