Hjem » Orkanger Aktivum møtte støttespillere

Orkanger Aktivum møtte støttespillere

17.11.2020

Orkanger Aktivum inviterte sponsorer og støttespillere til lunsj-møte tirsdag 17.november i Flerbrukshuset på Nedre Rømme.

Styreleder Knut Even Wormdal orienterte gjestene om Orkanger Aktivums oppbygging, formål og aktivitet. Historien var viktig, men viktigst var likevel å fortelle om framtidig aktivitet.

Orkanger Aktivums største arrangement er de årlige Orkangerdagene. 2020 har vært et annerledesår, men likevel har man klart å gjennomføre tre svært ulike arrangement.

Det startet med en gave til publikum ved å kjøpe rettighet fra NRK til å vise den TV-overførte 17.mai-feiringa på Orkanger i 1996. Seertallet har passert 2.100 visninger. Se innslaget her.

Orkanger Aktivum fulgte opp med utstillinga "I Odd Einarsons verden" som ble åpnet 13.juni og fremdeles er å se i lokalene til Orkanger Frivilligsentral i sentrum av Orkanger. Se omtale her.

Det største arrangementet i 2020 kom i stand etter en idé fra Ingunn Aspli i Salvesen & Thams og ble Kulturhelg Orkanger 2020, med foredrag, utstillinger, kurs og lysfest 23.-25. oktober. Se programmet her.

14 representanter fra sponsorer og støttespillere fikk også høre planene for Orkanger 2021. Hovedtema er valgt å være: "Trehusbyen Nerøra", men arrangementene i uke 25 2021 vil også fokusere på 2020-temaet som ikke kom til sin rett i år: "Fra handel, håndverk og småindustri – til storindustri."

På møtet kom flere av gjestene med gode innspill til spennende innslag under Orkangerdagene 2021.

Her kan du se presentasjonen som ble vist på lunsjen med sponsorer og støttespillere 17.november 2020.

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1