Hjem » Orkanger 2004 er over for denne gang - velkommen igjen neste år til Orkanger 2005

Orkanger 2004 er over for denne gang - velkommen igjen neste år til Orkanger 2005

05.07.2005

Orkanger 2004 har vært ti dager spekket med opplevelser. Tradisjonen tro har underholdning og sosialt treffsted i festivalteltet i Orkanger sentrum nok en gang vært kveldens høydepunkt for mange. Suksess, med andre ord. Tirsdag 15. juni var det storbandmusikk! (bildet)
Se programmet

Hver kveld har gamle og unge ørbøgg vært på scenen og fortalt litt om "gamle dager" og berettet om sitt forhold til Orkanger under programposten "vitnesbyrd". Etter vitnesbyrd og intervju, har det vært sang og musikk hver kveld for enhver smak. Bildet er fra tirsdagens konsert med Orkdal storband med sin dirigent Sigurd Liseth.Trommis Elling Breunig deltok selvsagt med utsøkt takt og feeling og er en viktig brikke i vårt lokale storband. Og nevnes må sagtens også bandets fire vokalister som virkelig setter sitt preg på sounden: Kjell solem, Beate Kåsa, Trine Grande og Åse Hammer. Den ene musikalske perlen etter den andre ble ristet ut av ermet - for ikke å si ut av messingen - og utover et disiplinert publikum som tross kos og prat visste å sette pris på bandet. Velfortjent applaus varmet nok både band og arrangør!
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1