Hjem » Fredag 17.juni: Ølkulturtreff på Bårdshaug

Fredag 17.juni: Ølkulturtreff på Bårdshaug

16.06.2016

Bårdshaug stasjon er arena når Evjensgrenda Velforening inviterer til årets ølkulturtreff som innledning av Orkangerdagene i kveld. Årets tema er tysk øl.

Arrangementet starter med familieaktiviteter i samarbeid med Thamshavnbanen som har to spesialavganger fra Fannrem stasjon kl. 16:00 og 17:00 med kurs for Bårdshaug stasjon. Toget returnerer til Fannrem. Ved Bårdshaug stasjon blir det salg av grillmat og drikke.

Klokka åtte starter ølkulturtreffet. Tradisjonen tro er det Orkangers egen lokale mikroølbrygger Ole Andreas Opphaug som skal orientere publikum om tysk øls særegenheter. Det blir smaksprøver av tyske øltyper av typen klosterøl, bockøl og hveteøl. Sammen med makker Steinar Maalen kommer de også med anekdoter og historier fra ølets historie, opplyser Stein Are Slupphaug i Evjensgrenda velforening.Rutetabell

Til ølsmaking hører alltid tilbehør og velforeninga lover lokal ost fra Orkladal Ysteri og ulike typer spekemat. Og som dessert er musiker Kristian Raanes innleid for å synge og spille.

- Godvær er bestilt, men vi tilbyr som vanlig folk å sitte i telt med varmekilder i tilfelle solbestillinga ikke slår til, sier Slupphaug og ønsker alle velkommen til en hyggelig ølkultur og annerledes pubkveld ved Bårdshaug stasjon i kveld.

Bilde: Kristian Raanes underholder under Ølkulturtreffet 2015.

 

IMG 1596

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1