Hjem » Ølhistorie på Bårdshaug stasjon
Ølhistorie på Bårdshaug stasjon
15.06.2014
Ole Andreas Opphaug hadde en fantastisk orientering om ølets historie, anekdoter om øl og orientering om mikrobryggernes utfordringer ved Bårdshaug stasjon fredag 13. juni.
40 tilhørere på dette åpningsarrangementet under Orkangerdagene ble en kjempesuksess! Etter Opphaugs historier og faglige innsyn i ølbrykkerens utfordringer, ble det smaking av øl. Ja, først ble det riktig nok smak av ulike kornsorter som benyttes i ølproduksjonen.
Fire øltyper fra Vinmonopolets hyller med fire gode oster fra Orkladal Ysteri som tilleggssmak åpnet sinnene til publikum. Det ble en helt ny opplvelse av dette brygget som ifølge Opphaug har mange tusen års tradisjon.
Det var Evjensgrenda velforening som sto som arrangør av stasjonskvelden på Bårdshaug. Vi ser fram til neste treff! Gjerne med både øl og ost!
Fotoglimt fra Bårdshaug Stasjon: