Hjem » Orkangerdagene 17.juni: Festkveld på Nedre Rømme

Orkangerdagene 17.juni: Festkveld på Nedre Rømme

17.06.2015

I kveld er det festkveld på Nedre Rømme.Orkdal Energi inviterer til storbandkveld med Skaun Storband og Difference. Og Orkdal kommune skal dele ut kommunale hederspriser.

Arrangementet starter kl. 20 og alt er klappet og klart til en flott kveld.

Orkdal Energis storbandgave til orkdalingene kommer som et ledd i at Orkdals eget energiselskaps 100 årsjubileum. Jubileet markeres på mange ulike måter, blant annet ved å gi publikum en flott jubileumskonsert på Nedre Rømme onsdag 17. juni under Orkangerdagene 2015.

Det var i 1915 at Orkdal Elverk ble starta av framsynte menn i Orkdal. Selskapet eier i dag to småkraftverk, ett i Leirbekken og ett i Vorma, som til sammen produserer 11 GWh. I tillegg er selskapet deleier i Sundli Kraft AS. Orkdal Energi produserer, transporterer og selger strøm og fjernvarme. Selskapet har 19 ansatte og ca. 7 000 kunder.

Selskapet er heleid av Orkdal kommune. Selskapets verdier er; trygg, nær, handlekraftig, hjelpsom, samfunnsengasjert. Orkdal Energi har et solid og driftssikkert strømnett som forsyner kunder i mesteparten av Orkdal kommune samt noen kunder i Meldal kommune. Datterselskap Orkdal Energi Varme har ansvaret for et fjernvarmenett på Orkanger.

Selskapet har markert jubileet med en stor jubileumsfest og utgivelsen av jubileumsbok og presentasjonsvideo. Konserten på Nedre Rømme er en gave til orkdalingene.

Det er Skaun Storband med det legendariske bandet Difference og den landskjente tenoren Tore Johansen som er hyret for å holde konserten. Skaun Storband er et av Trøndelags mest populære storband og har holdt på i 35 år. Bandet har samarbeidet med mange storheter innen musikk og i år har de turnert med Difference. Det er Difference sin samle-CD «The Very Best of Difference» som er grunnlaget for denne konserten. Det blir en musikalsk reise gjennom Differences repertoar og historie – med nye spennende arrangement for storband og Difference (bildet nedenfor).

Difference

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1