Hjem » Musikkfamilier setter sitt preg på Orkanger 2010

Musikkfamilier setter sitt preg på Orkanger 2010

07.05.2010

Orkanger-familiene Hoff og Blåsmo er noen av dalførets desidert mes profilerte musikerfamilier. Under Orkanger 2010 får vi oppleve begge familiene!

Orkanger 2010 arrangeres i perioden 18. - 27. juni i regi av Orkanger Aktivum.Orkanger Aktivum, tidligere Orkladagene, er en sammeslutning av 15 frivillige lag og organisasjoner på Orkanger, og vil under årets arrangement markere to begivenheter:
1. Organisasjonen markerer at den i 50 år har arrangert dager eller festivaler.Det hele startet i 1960 med Orkladager til og med 1978.Fra 1979 hvor det ble endret konsept og arrangementet fikk navnet Orklamartnan. Orklamartnan var oppe i hele 23 000 besøkende ved det best besøkte arrangementet, og var blant de største arrangement i Norge i en del år.Fra 2000 er det arrangert Orkangerdager som Orkanger 2000, 2001, 2002 osv. med en festival hvert år som varer vel en uke.

2. Orkanger Aktivum har til årets arrangement investert i ny bygningsmasse og bedret arrangementsarenaen betydelig, med eget serveringssted og utstillingslokale.
Orkanger har gjennom tidene fostret mange amatører og profesjonelle musikere, hvor to familier har vært fremtredende.Disse familiene vil hver for seg bidra ved markeringen av årets jubileum og nyåpning av "Nye Nedre Rømme" med egne konserter.

23. juni: Familien Hoff holder jubileumskonsert på Nedre Rømme med Christin Hoff, Åsmund Flaten, Frode Hoff, Hilde Øverkil Hoff,Håkon Hoff og Malin Hoff. De fire førstnevnte er profesjonelle musikere. Håkon og Malin Hoff er barn av Frode og Hilde.

26. juni: Konsert på Nedre Rømme med Blåsmobataljonen, som består av hele 35 musikere. Flere er profesjonelle.Familien Blåsmo er representert med fire generasjoner. Arnold Blåsmo representerer den eldste generasjonen i orkesteret, som består av 28 etterkommere Blåsmo. I tillegg er familien Evjen representert med 7 musikere. Blåsmo og Evjen er i familie og har tette bånd.

Konsertene må betraktes som unike. For vår organisasjon som bygger på samhold og fellesskap, er det ekstra hyggelig at disse familiene bidrar i vårt jubileumsarrangement.

For eventuell ytterligere informasjon kan undertegnede kontaktes på tlf. 48157815. Med hilsenOrkanger Aktivum Knut Even WormdalLeder
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1