Hjem » Jul på Nedre Rømme 14. desember

Jul på Nedre Rømme 14. desember

24.11.2013

Alt er klappet og klart for Jul på Nedre Rømme 2013, lørdag 14. desember kl. 13:00-16:00. Tradisjonen tro blir det pepperkakehus-konkurranse, mini-skirenn, juletre-salg, jakten på julenissen og salgsboder med husflid, håndverk, mat og bøker.

Hele arangementet med kulturinnslag, skirenn, salgsboder, pepperkakehusutstilling og salg av jletre, julenek, kaffe og kaker skjer på Nedre Rømme og i forsamlingslokalet inne på gårdstunet. Lokalet er nå blitt litt av et kulturhus som benyttes av svært mange ulike aktører - alt fra Orkangerdagene med pub og utstillinger, teaterforestilling, jubileumsarrangement og sist ut var Orkanger Aktivums "Rakfesklag i november".

I desember er det duket for Jul på Nere Rømme for 4. gang. Arrangør er noen av Orkanger Aktivums medlemsorganisasjoner, bl.a. Orkanger Sentrumsforening, Orkanger Vel og Orkanger IF og ellers mange frivillige i Orkanger-samfunnet.

Arrangementet har alltid vært godt besøkt, og både unge og gamle trives godt, skal vi tro tilbakemeldingene.

Her er bilder fra det første Jul på Nedre Rømme i 2010 via Orkanger Vel sine hjemmesider.

Jul på Nedre Rømme på Facebook


Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1