Hjem » Ingeborg fra Idol til Orkanger

Ingeborg fra Idol til Orkanger

19.06.2018

Artisten Ingeborg Walther kjent fra TV2-programmet Idol og NRKs Beat for Beat kommer til Orkangerdagene lørdag. Hun skal opptre både under Byfesten på formiddagen og i Festivalteltet på Nedre Rømme på kvelden.

Bilde: Fra NRK-sendingen Beat for Beat. T.v. Ingeborg Walthers, NRK-pianist Trond Nagell Dahl og Thomas Løseth. Foto: NRK/ Julia Marie Naglestad

Ingeborg Walther er oppvokst i Sarpsborg, men stammer opprinnelig fra Orkdal, akkurat som Idol-vinner Thomas Løseth. Ikke rart hun opptrådte sammen med Thomas både på TV2 og NRK. Hun er datteren til Ingrid Lorentzen, (barnebarn til Milling Grytting Lorentzen), som er født og oppvokst på Orkanger, og som har hele sin familie på mor- og farssiden her i Orkanger.

Det er Tore André Helgemo som på vegne av Orkanger Sentrumsforening som har greid å kapre den kjente artisten for opptreden under Orkangerdagene. Hun ble landskjent da hun gikk videre til live-sendingene på TV2 som del av team Morten Harket i TV2 sitt populære musikkprogram i 2017.

På Facebook ga Walther uttrykk for stor entusiasme og glede da hun gikk videre: - Woho! Jeg er videre til live! Åh, dette er så gøy, tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått!!! Jeg er heeelt målløs. Min første livesending er 20. oktober, skrev hun på sin egen Facebook-side.

Lørdag blir hun å treffe på Orkanger. Hun opptrer sammen med en rekke andre artister fra scenen på Orkanger Torg på formiddagen. Og på kvelden holder hun konsert i Festivalteltet på Nedre Rømme. Hun blir dermed med på avslutningskvelden for Orkangerdagene 2018.

Programmet for Lørdag 23.juni på Nedre Rømme:

  • Kveldens musikalske ungdomstalenter: Eileen Næss og Aurora Jobotn Dahl.
  • Utdeling av Orkanger Vels Trivselspris for 2018.
  • Konsert med Ingeborg Walther
  • Konsert med Dixieland-bandet
  • Dansemusikk med Lasse og Nødsambandet.

 

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1