Hjem » Fyrverkeriet Heidi Blåsmo

Fyrverkeriet Heidi Blåsmo

23.06.2019

Frontfigur og vokalist i bandet Reloaded Norway, Heidi Blåsmo, gjorde sitt til stor stemning i festivalteltet under Orkangerdagene fredag kveld. Hun er fra Orkanger og har gjestet Orkangerdagene flere ganger. Hun slo til igjen i år!

Hun har en stemme og et band som har gjort internasjonalt gjennombrudd. Nylig ble bandet kåret til «Årets internasjonale band» og bandets album «The Longest Mile» ble kåret til årets album 2018 i en konkurranse i California, USA.

Dette skriver Adresseavisen om bandet:

«Reloaded Norway ble formet etter oppfordring av Magne Furuholmen da vokalisten i bandet, Heidi Blåsmo, var med i The Voice 2012. Hun sang seg rett inn i hjertet til Aha-stjernen, og ble en av hans Top 10 i konkurransen. Selv om han uttalte seg, og var veldig klar på at Bluesrock ikke var «hans greie», måtte han bare ha med Heidi. Han simpelthen elsket stemmen hennes.Da det ble hennes tur til å forlate The Voice hadde Magne en uttalelse: «Skaff deg et band, gå i studio, og kom deg ut til folket!»Reloaded Norway har virkelig fått livet snudd opp ned siden de hadde plateslippet i februar 2018! De har danset vilt på hitlister, og blitt spilt på radio verden over med høye plasseringer hele veien. De har vært nominerte til flere priser i flere land og noen av dem har de også vunnet.«Best international Band», «Band of the year», «Album of the year», «Fan Favorite». (trdby)

Her er noen glimt fra konserten med Reoaded Norway og Heidi Blåsmo i festivalteltet på Nedre Rømme under Orkangerdagene 2019:

9 reloaded8 reloaded7 reloaded6 reloaded5 reloaded4 reloaded3 reloaded2 reloaded1 reloaded

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1