Hjem » Festaften i Hermetikken

Festaften i Hermetikken

08.05.2007

Etter Orkanger Vel sitt vellykkede arrangement i Hermetikken ved Gammelosen i fjor, har henstillingene vært mange om å gjenta dette i år. Sett av lørdag 16. juni - da er det festaften i Gammelosen!

Ca. 500 personer deltok på en storstilt festaften i Hermetikken, på tross av til dels dårlig vær. Tor Kvarsnes og Olav Nersveen ankommer også i år til Hermetikken i båt. Trekkspill, gitar og sang i en gammel færing på Gammelosen er en vakker start på kvelden. Det blir kåseri om Hermetikkens historie. Ut på kvelden rigges til det til for dans, etter musikk av Jan Brevik. Orkanger Vel fortsetter med å utvikle området Hermetikken. Til arrangementet blir det bygd en permanent scene. Som første utover på den nye scenen blir Daniel Andaas med sin trompet. Dette markerer starten på en ny hyggelig kveld i Hermetikken. Det blir salg av mat, øl og vin. Som i fjor blir det bygd etablert restauranttelt og godt med sitteplasser til alle.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1