Hjem » Bråttåbjønnj Thriathlon

Bråttåbjønnj Thriathlon

10.07.2006

Bråttåbjønnj Thriathlon konkurranse går av stabelen årlig i og rundt Gammelosen søndag under sommerfestivalen på Orkanger.

Konkurransen består av 100 meter svømming, 5 km. sykling og 2 km. løping.Start og innkomst er ved sørenden av Gammelosen. Deltakerne må være 14 år eller eldre, og det er fellesstart for damer og herrer.Påmelding 1 time før start. Premier til en verdi av inntil kr. 500,-.Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Orkanger IF – Skiavdelingen ved Runar Flønes, tlf: 72 48 19 77 mob: 950 29 433 eller E-mail: Runarflo@online.noTriathlon-stafetten som var en nykommer under Orkanger 2004, ble en stor suksess med mange lag. Publikum satte pris på nykommeren som ble god underholdning for et stort publikum. Fra første stund har familier, bedrifter, foreninger etc. deltatt i konkurransen med lag på tre etapper: En til å svømme, en til å sykle og en til å løpe.Vi oppfordrer til å begynne trening i god tid - og meld dere på så snart påmelding er mulig. Informasjon om dette kommer her på hjemmesiden. Det finnes garantert noen i bedriften, familien eller foreningen som kan være med på en av ferdighetene - og da er laget og deltagelsen sikret!!
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1