Hjem » Bråttåbjøinn

Bråttåbjøinn

17.07.2006

Bråttåbjøinn er Orkanger-festivalens triatlon-konkurranse. Den går av stabelen på siste arrangementsdag - søndag under festivalen. Arena er i og rundt Gammelosen.

Konkurransen består av 100 meter svømming, 5 km. sykling og 2 km. løping. Start og innkomst er lagt til Gammelosen - et steinkast fra Orklahallen. Deltakerne må være 14 år eller eldre, og det er fellesstart for damer og herrer. Påmelding er 1 time før start. Det er premier til en verdi av inntil kr. 500,-.Nærmere opplysninger om Bråttåbjøinn fås ved henvendelse til Orkanger IF – Skiavdelingen ved Runar Flønes, tlf: 72 48 19 77 mob: 950 29 433 eller E-mail: Runarflo@online.noTriathlon-stafetten som var en nykommer under Orkanger 2004 ble fra første stund en stor suksess med mange lag. Publikum satte også pris på konkurransen som ble god underholdning. I konkurransen deltar familier, bedrifter, foreninger etc. med lag på tre etapper: En til å svømme, en til å sykle og en til å løpe.Vi oppfordrer til påmelding. Det finnes garantert noen i bedriften, familien eller foreningen som behersker en av disse etappene - og da er laget og deltagelsen sikret.Stafetten starter normalt kl. 15.00 - det lønner seg med en oppvarming før den individulle konkurransen, som starter kl. 16.00.
Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1