Hjem » Bodyguard for Pater Fortea

Bodyguard for Pater Fortea

22.06.2012

Filmskaper Chriatian Falch fra Orkanger er et nytt eksempel på at lokale kunstnere er klare for verden! Med dokumentaren "Exorsisten" er Falch og medsammensvorne Fredrik Horn Akselsen i startgropa for et film-eventyr.

De har greid kunststykket å bli fortolig med en av den katolske verdens mest anerkjente exorsister, Josè Antonio Fortea. De har produsert en dokumentar som forteller historien om denne honningprodusentsønnen som hoppet av markedskreftene, utdannet seg til prest og ble en av Vatikanets djevleutdrivere. Filmskaperne følger også den besatte Constanza, en colombiansk kvinne, som hevder at hun har vært besatt i 15 år. Hun har forsøkt med medisiner og psykiater, men søker nå hjelp hos en djevelutdriver for å bli kvitt sine plager.

Christian Falch kunne torsdag kveld fortelle en fantastisk historie om hvordan en film blir til. Han har jobbet som boduguard for Pater Fortea, han har reist over to kontinenter og blitt kjent med en del av vår verden som de færreste kjenner til.

- Exorsime praktiseres over hele verden - til og med i Norge, kunne Falch avsløre ...

Under Orkanger 2012 fikk publikum en sakebit av dokumentaren som vil bli vist på NRK i høst. Filmen lanseres også i USA noe som kan være starten på et gigantisk filmeventyr for duoen Falch/Akselsen!

Her er bildeglimt fra Orkangerdagene, torsdag 21.juni. Foto: Marit Mjøen

Tregruppen Salvesen Thams mini amfi oti orkland energi liggende logo nett amfi orkanger orkland kommune logo 700 Bardshagu Herregard mini sora Orklagrafiske boks OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1