Hjem » Vel blåst - Orkangerdagene 2019

Vel blåst - Orkangerdagene 2019

24.06.2019

Prosjektstyret for Orkangerdagene er alt i gang med neste års arrangement. Det er bare for publikum å notere seg uke 25 i 2020. Noe er klart allerede - Førsmak i Flerbrukshuset fortsetter, det gjør også Byfesten og festkveld på Nedre Rømme.

Under "Førsmak" lørdag 22.juni var det tid for å takke. Leder i Orkanger Aktivum, Knut Even Wormdal, trakk fram gode minner fra tidligere arrangement. Samtidig minnet han om at arrangementet må tenke litt nytt for å fortsette å være attraktiv og for å tiltrekke enda flere publikummere.

- For oss i styret er det uvurderlig å knytte til oss gode og kreative folk. Vi har egentlig ikke for vane å trekke fram noen spesielle, for vi er et godt team. Likevel er det en av styret som har fortjent en blomsterhilsen i år, og det er Inger Johanne Olsen. Du har bidratt med å tenke nytt, blant annet er "Førsmak" i Flerbrukshuset din idé. Den er så god at den skal bli en tradisjon, sa han.

Olsen kvitterte skryt og heder med et ønske. - Selv om jeg nå flytter sørover igjen, håper jeg å få fortsette i prosjektstyret!

Hun fikk fornyet tillit på flekken!

Knut Even Wormdal gir blomsterhilsen til Inger Johanne Olsen.

 8 Olsen blomster

Odd Ustad og Inger Johanne Olsen

 4 Ustad Olsen nett

Prosjektstyret  f.v. Odd Ustad, Knut Even Wormdal, Magnus Lysholm, Inger Johanne Olsen og Ola Gumdal.

1 Ustad Wormdal Lysholm Olsen Gumdal

Salvesen Thams mini amfi slagord under orkland energi liggende logo nett otisentret orkdal kommune Bardshagu Herregard mini sora orkla grafiske OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1