Hjem » Ida Lise inn i sykehusmanesjen igjen

Ida Lise inn i sykehusmanesjen igjen

14.06.2009

Denne uka kom nyheten om at Ida Lise Salberg som har hatt permisjon fra daglig leder-jobben ved Orkdal sjukehuset, nå kommer tilbake igjen. Lørdag var hun rett inn i sykehusmanesjen og kåserte om lokalsjukehuset på Hermetikken.

Hun var heller ikke alene, for med seg hadde hun gode kollegaer fra St.Olavs Hospital Orkdal sjukehus. De viste nye og gamle arbeidsuniformer samtidig som de var levende powerpoint og viste de viktigste milepæler på papp!
De hadde til og med laget spesialsang som markerer sykehusets 100 års jubileum i år. Sangen er ført i pennen av Marit Rostad Andersen - og melodien var lånt fra Otto Nielsen.
Ida Lise Salbergs kåseri var en reise gjennom 100 års lokalhistorie og hun fortalte om sanitetskvinners pågangsmot, politikeres uredde vedtak og lokalbefolkningens lojale støtte.
[bilde m janne-marit.jpg"/>[bilde m oss-koret.jpg"/>
Les mer hos www.orkangervel.no
Salvesen Thams mini amfi slagord under orkland energi liggende logo nett otisentret orkdal kommune Bardshagu Herregard mini sora orkla grafiske OrklaSparebank mini washington mills Eiendomsmegler1Hstor1